2020. március 31., kedd - Árpád | RSS | Főoldal | Kapcsolat

Események

Címlap » A falu » Események

|

2009.07.27

Nyári napközi

Hangos gyerekzsivajjal telt meg az iskola udvara a nyár közepén. A kisiskolások örömmel tértek vissza ide, hogy egy hetet együtt töltsenek tanulás nélkül.
A nyári napközi egy hétig tartott, július 13-tól 18-ig.

A tanító nénik változatos programokkal várták a gyerekeket nap mint nap. Hétfőn különböző bajnokságokon mérették meg magukat a gyerekek, mint például kirakó-, csocsó-, ugrókötél-, darts- és memóriabajnokságon. Kézműves foglalkozásokkal, kirándulásokkal folytatódott hét. Csütörtökön az iskolások tatabányai élményfürdőbe utaztak el, az egész napjukat ott töltötték.
Az utolsó napon közösen készítették el az ebédet, este pedig a tardosi kölyökdiszkóba látogattak el. Az est folytatásaként tábortüzet raktak az iskola udvarán, Schneider Csilla és Hajnalka segítségével készült a vacsora.
A gyerekek számára talán a legnagyobb élmény lehetett, hogy pénteken az iskola tornatermében aludtak közösen matracokon, hálózsákokban.
Mindenki számára kellemes élményt jelentett ez az egy hét, a tanító nénik jövőre is hasonló programokkal várják majd nyáron a gyerekeket.

Kapcsolódó képek

00 03 10 12 18 26 46 49 53

design: olier

- Vértestolna, 2008 -